nieuws — 04.04.2023

Reorganisatie van onze dienst na verkoop

Wij willen u op de hoogte brengen van het vertrek van een van onze medewerkers, Arnaud Fosset. Hij was verantwoordelijk voor de dienst na verkoop in Gosselies.

Arnaud heeft besloten om andere professionele uitdaging na te streven buiten ons bedrijf. Wij danken hem voor zijn toewijding en professionalisme tijdens zijn periode bij RAS-AIS. Wij wensen hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten.

Bij RAS-AIS zijn we trots op ons streven naar klanttevredenheid. Wij beschikken over verschillende filialen met een dienst na verkoop, in Gosselies en in Kortrijk. Wij verzekeren u dat onze serviceafdeling beschikbaar blijft om aan al uw aftersalesbehoeften te voldoen.

Wij beschikken over een team van getalenteerde professionals die klaar staan om u te helpen. Of het nu gaat om productadvies, vragen rond bestellingen of aftersales service, ons team staat altijd voor u klaar.

We zijn ook blij te kunnen aankondigen dat onze collega Kris Vanhulle de taken van Arnaud zal overnemen. Kris is een zeer ervaren en bekwaam lid van ons team dat perfect gekwalificeerd is om al uw serviceverzoeken na verkoop te behandelen.

Wat betekent dit voor u als klant? Het rechtstreekse nummer van Arnaud (071 18 38 65) wordt doorgeschakeld naar onze collega Kris Vanhulle.
Voor de dienst na verkoop raden wij u aan contact op te nemen met: Kris Vanhulle op kris.vanhulle@rassecurity.com.

Samen maken we de wereld veiliger

Het RAS-AIS team

Vergelijken 0