nieuws — 12.04.2021

Covid-oplossingen : Effectief bestrijden van de verspreiding van Covid-19

In het kader van de strijd tegen het coronavirus, herinneren we u graag aan de belangrijkste oplossingen om de veiligheid in winkels, bedrijven en voor het publiek toegankelijke plaatsen te garanderen.

Onze belangrijkste oplossingen van dit moment:

Meting van het CO2-gehalte

Als we ademen, geven we CO2 af. Dit zal de neiging hebben zich op te hopen in de kamer waar we zijn. Deze CO2-waarde in een ruimte is belangrijk omdat zij ons kan waarschuwen voor slechte ventilatie, die kan leiden tot een snellere verspreiding van het coronavirus. 

ZKTeco CO2 detectoren zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen complexe installatie of bedrading dankzij hun ingebouwde batterij.
Sommige van deze modellen controleren ook de hoeveelheid fijne deeltjes PM2.5, de temperatuur en de vochtigheidsgraad van de omgevingslucht.

 
ZKT-AQD


Gezichts- en maskerherkenning gecombineerd met temperatuurmeting

De TVT-THTVT100 is een stand-alone tablet met een groot 8" LCD-scherm waarmee infraroodtemperatuurmetingen contactloos kunnen worden uitgevoerd. Dankzij de talrijke algoritmen voor gezichtsherkenning herkent dit tablet van TVT gezichten en detecteert het in real time het dragen van maskers.

TVT-THTVT100


Saneren van kamers door verneveling

SANY SAFE van AVS electronics is een ontsmettingsoplossing die in de lucht wordt verneveld en uw werkruimte ontsmet. De damp dringt door tot in elke aanslag en elk oppervlak en zuivert de lucht en de omgeving volledig in zijn eentje. De kenmerken van Sany Safe vloeistof, alsook het testverslag en de toxicologische evaluatie zijn beschikbaar op https://www.sanysafe.it/nl/

AVS-SANY SAFE

Een oplossing voor elke situatie
 
Vind alle oplossingen op onze website pagina COVID-19.
Uw regionale account manager is ook beschikbaar voor verdere informatie.
 
Het RAS/AIS-team

Vergelijken 0