nieuws — 15.03.2024

Blijf op de hoogte: het laatste nieuws van onze leveranciers

Hieronder vind je het laatste nieuws van onze vertrouwde leveranciers Bosch, Dahua en Satel. Blijf op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van beveiliging en technologie met deze nieuwsberichten.

Bosch: doe mee aan het webinar over brandveiligheidsoplossingen voor zorginstellingen

In ziekenhuisomgevingen is brandveiligheid van cruciaal belang, vooral wanneer veel van de aanwezigen patiënten zijn met beperkte mobiliteit of een medische behandeling ondergaan. Doe mee aan een interessante webinar waarin onze expert, Florin Bucur, Application Design Manager bij Bosch, zal onthullen hoe onze uiterst betrouwbare branddetectie-oplossingen de uitdagingen in zorginstellingen overwinnen.

Mis deze kans niet! De webinar vindt plaats op 27 maart om 10:00 uur. De sessie duurt maximaal 60 minuten. Registreer nu via deze link: Registratie link

Dahua: onderhoud DMSS-server

Let op: op 18 maart staat een upgrade en onderhoud van de DMSS-server gepland. Tijdens deze periode zal het gebruik van de DMSS-toepassing worden beïnvloed.

I. Doel van de upgrade: Bericht van AWS dat de database geforceerd moet worden geüpgraded.
II. Planning upgrade: 18 maart 2024 om 3:00 AM.
III. Impact tijdens upgrade proces: Tijdens deze upgrade wordt een service onderbreking van ongeveer 5 minuten verwacht. Tijdens deze periode werkt de DMSS-applicatie mogelijk niet normaal en kunnen sommige functies af en toe onregelmatigheden vertonen.
IV. Impact na de upgrade: Geen.

Satel : INTEGRA CONTROL mobiele applicatie update

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de nieuwste versie van de INTEGRA CONTROL mobiele applicatie nu beschikbaar is! Deze update is speciaal ontworpen voor het iOS platform en kan nu gedownload worden in de App Store.

Deze nieuwe versie biedt interessante nieuwe mogelijkheden. Vanaf versie 6.1 kunt u gebruikers effectiever beheren, het systeem snel op afstand inschakelen zonder extra voorwaarden en de bedrijfstijden van de regelbare uitgangen aanpassen.

Blijf op de hoogte voor meer productupdates en informatie. We streven ernaar u te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties om aan uw beveiligings- en bewakingsbehoeften te voldoen.

Met vriendelijke groet

Het RAS/AIS team

Vergelijken 0