nieuws & promoties — 06.04.2020

Aangepaste maatregelen

Hoewel we al hoopgevende signalen mogen ontvangen, moeten we uiterst voorzichtig en solidair blijven om uit deze crisis te raken. Hier is een herinnering aan de afspraken die we gemaakt hebben voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

We blijven beschikbaar:

Onze commerciële en technische diensten blijven beschikbaar per mail en telefoon

•    Algemene informatie: ras.contact@rassecurity.com +32 56 36 37 40

•    Orderdesk: orderdesk@rassecurity.com +32 56 36 37 40

•    Product engineering: +32 56 36 37 50

•    Accounting & Administration: +32 56 36 37 55


Online bestellingen

We vragen u om voorrang te geven aan het plaatsen van bestellingen via de website www.rassecurity.com. Dat laat ons toe om ze met een beperkte staf zo snel mogelijk te verwerken. Bestellingen via e-mail op orderdesk@rassecurity.com en per telefoon op +32 56 36 37 40 blijven uiteraard ook mogelijk. We vragen om geen bestellingen meer te doen aan de toonbank.

Beschikbaarheid

Verschillende leveranciers hebben aangegeven dat er een vertraging of tijdelijke stopzetting van de productie is. We hebben geanticipeerd op deze beslissingen en onze stock verhoogd. Op www.rassecurity.com kunt u de beschikbaarheid bekijken. Een nieuwe functie waarschuwt u wanneer een product weer beschikbaar is.

Levering

Afhaling van materiaal in ons magazijn in Marke blijft mogelijk via de nachtkluis. Om toegang te krijgen, heeft u een code nodig. Als u de code nog niet hebt, neem dan contact met ons op. De transportbedrijven hebben hun procedures aangepast maar verzekeren hun diensten. Dit is de voorkeursleveringsmethode.

Hou u goed en gezond! 

Vergelijken 0