Shenzhen TVT Digital Technology Co. Ltd werd opgericht in 2004 in Shenzhen en is snel uitgegroeid tot een wereldwijde referentieleverancier van videobewakingsproducten en -systemen. 

TVT integreert ontwikkeling, productie, verkoop en service. Het heeft zijn eigen productie- onderzoeks- ontwikkelingscentra. 

De aangeboden gamma's, zoals HD IP en HD coaxiale camera's, HD NVR's en DVR's... bieden opslag- en bewakingsoplossingen die ruimschoots worden toegepast in uiteenlopende domeinen zoals stedelijke veiligheid, financiën, transport, vastgoed, onderwijs, handel, enz.

Deze videobeveiligingsproducten en -oplossingen zijn zeer concurrerend en worden in meer dan 120 landen en regio's over de hele wereld gedistribueerd.

TVT was een van de eerste Chinese bedrijven die de internationale CCTV-markt betrad en een onafhankelijk en optimaal marketingsysteem ontwikkelde.

Sinds zijn oprichting heeft TVT veel belang gehecht aan technologische innovatie en investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Generaties van senior ingenieurs, in en uit China, brengen hun expertise in basistechnologieën zoals video en audio codecs, 3A video processing algoritme, intelligente video-analyse en deep learning algoritme, transmissie en opslag in de cloud, verwerking van grote datavolumes, netwerkcontrole en -transmissie, mobiele videobewaking, ... . Een garantie voor hoogwaardige producten en de nieuwste technologie.

Met het oog op de toekomst zal TVT betere en efficiëntere videobeveiligingsproducten en -oplossingen blijven aanbieden.

Vergelijken 0