SATEL is een 100% privaat, Pools kapitaalbedrijf dat actief is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektronische toestellen. Ons aanbod bevat oplossingen op het gebied van inbraakdetectiesystemen, toegangscontrolesystemen, gebouwautomatisatie, monitoring en branddetectiesystemen. Alle toestellen – van schets tot eindproduct – zijn het resultaat van hard werken door een hooggekwalificeerd team van specialisten. De combinatie van hun kennis en ervaring, eigen ontwerp, research en productie stellen ons in staat om producten van de hoogste kwaliteit te creëren.

Bij SATEL wordt kwaliteit als de allerbelangrijkste vereiste beschouwd. Elk product moet aan een vast aantal eisen voldoen in elke fase van zijn bestaan, van design over prototype tot productie. Het moet eveneens uitgebreide testen ondergaan, waardoor het beschikt over optimale features zoals perfecte betrouwbaarheid, installatiegemak en gebruiksvriendelijke bediening.

Alle bovengenoemde maatregelen vormen het ISO 9001:2008 gecertificeerde kwaliteitscontrolesysteem van het bedrijf.

Het machinepark van SATEL, vervaardigd door ‘s werelds meest toonaangevende producenten, en hun bijna compleet geautomatiseerde productieproces, zorgen voor een perfecte betrouwbaarheid van alle producten.

State-of-the-art productietechnologieën en de voortdurende samenwerking met leveranciers van de beste elektronische componenten waarborgen de hoogste kwaliteit van de geproduceerde toestellen. Dankzij de uitstekende efficiëntie van het machinepark en hun veelzijdigheid kan het bedrijf een concurrentievoordeel behouden op het hele assortiment.

SATEL-producten hebben internationale bekendheid gekregen bij distributeurs, installateurs, beveiligingsorganisaties en eindgebruikers. Het geautoriseerde distributienetwerk bestaat uit nationale en internationale partners. Effectieve samenwerking draagt bij aan de stijgende klanttevredenheid, die op zijn beurt het marktsucces van het bedrijf vormt. 

Vergelijken 0