RISCO Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve fysieke beveiligingsoplossingen sinds 1978.

Als pionier op het gebied van het IoT ("Internet of Things") biedt RISCO Group een volledig beheer van beveiliging, veiligheid, videobewaking en Smart Home toepassingen via één smartphone-applicatie voor huiseigenaren en ondernemers.

RISCO Group heeft zich ontwikkeld tot een bewezen leider in de wereldwijde markt voor beveiligingsoplossingen, productie en marketing van end-to-end oplossingen voor de professionele beveiligingsmarkt, met regionale kantoren over de hele wereld. Momenteel bedienen we wereldwijd miljoenen tevreden klanten.

RISCO Group produceert betrouwbare beveiliging en Smart Home producten van hoge kwaliteit. Van inbraakalarmsystemen voor residentiële en commerciële installaties - met inbegrip van een volledig assortiment accessoires - tot grootschalige toegangscontrole en geïntegreerde beveiligings- en gebouwbeheerplatforms. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van een groot aanbod aan eersteklas beveiliging en Smart Home oplossingen.

Wij zijn technologisch toonaangevend, op zoek naar innovatie in al onze producten. Onze cloud- en SaaS-oplossingen maken efficiënte en economische installaties mogelijk. Onze smartphone-applicatie biedt toegang op afstand tot een beveiligd en slim thuissysteem en maakt zelfcontrole mogelijk, waarmee we inspelen op een groeiende trend in de sector.

RISCO producten voldoen aan internationale normen. Ze zijn ook innovatief, flexibel, gebruiksvriendelijk en kosteneffectief.

Ons doel is om onze klanten consequent te voorzien van de allernieuwste technologie, persoonlijke service en klantenondersteuning zoals verwacht met het merk RISCO.

Vergelijken 0